neljapäev, 1. august 2013

Suvikõrvitsa spagetid

Peale suvikõrvitsavormi tegemist sai sellest viljast üks mu lemmikuid. Seega tutvustan teilegi uut moodi spagette :)

2 suuremat suvikõrvitsat
400 g hakkliha (nt veise)
250 g kirsstomateid
390 purustatud tomateid (kasutasin Eldorado purustatud tomateid ürtidega)
küüslauku maitse/soovi järgi
värsket basiilikut

Prae hakkliha, lisa hakitud küüslauk ning basiilik. Kui hakkliha on pruunistunud lisa purustatud tomatid ning kirsstomatid. Lase tasasel tulel haududa kuni valmimiseni. Suvikõrvitsa spagettide valmistamiseks võib kasutada spetsiaalset lõikurit aga kuna mul sellist võimalust pole, siis kasutasin tavalise riivi suuremaid auke. Lõika suvikõrvits selliselt, et oleks lihtne riivides saada pikemaid ribasid. Suvikõrvitsa spagette võib aga ei pea hautama paar minutit tulel, et need pehmemaks muutuks. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.