esmaspäev, 9. veebruar 2015

Meriforell lisanditega

Ega siin midagi keerulist pole :). Leidke hea kalamees või värske meriforell poest ja pistke ahju!

Vaja läheb:
1 meriforell
1 sidrun
tilli
soola ja pipart
ürdisegu
võid

Kaste:
türgijogurtit
hapukurki
tilli

Lisandid:
aedoad
brokkoli
bulgur

Valmistamine:
Määri küpsetusvorm võiga. Aseta meriforell sinna sisse ja maitsesta soola ning pipraga. Pane maitseks tilli nii palju kui süda soovib ja mõned vahvad värvilised sidruniviilud. Kata vorm fooliumiga. Pane kala ahju 200 kraadi juures kuskil 45 minutiks. Kindlasti tuleb jälgida, et kala üle ei küpsetaks.

Lisanditeks valisin seekord aedoad ja brokkoli, mis said kergelt võiga ära vokitud. Veel tegin kõrvale natuke bulgurit ja kastmeks on türgijogurt hapukurgi ning tilliga.

Võib julgelt öelda, et see toit viib lausa keele alla! :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.