esmaspäev, 9. veebruar 2015

Banaani-šokolaadi brownie

Banaani-šokolaadi brownie 

Vaja läheb:
1 dl kookosjahu
0,5 dl täistera rukkijahu
0,5 dl psyllium huski
30g kookosrasva
100g vähemalt 70% šokolaadi
1 tl küpsetuspulbrit
4 keskmist banaani
lisada võib rosinaid, pähkleid, datleid vms 

Valmistamine:
Kuumuta ahi 180 kraadi ja kata sobiv vorm küpsetuspaberiga.   Sega ühtlaselt kuivained ühes ja banaan, šokolaad ja valitud lisandid teises kausis. Lisa kuivained saadud segule ja sega hulka kookosrasv. Vala vormi/plaadile ja lase sellel jumalikul maiusel ahjus olla kuskil 35 minutit. Muidugi alati tasub silma peal hoida ja küpsetusaeg sõltub palju ahjust :) 

Kui valmis lase brownie'l natuke seista ja siis võidki usinalt maiustama hakata.

Keep it sweet! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.