esmaspäev, 29. juuli 2013

Šokolaadi-maapähklivõi maius


Ühel õhtul igavledes otsustasin teha midagi maitsvat, mis järgmisel päeval oleks hea kapist võtta :) 



Kuna šokolaad on üks mu vaieldamatu lemmik ja maapähklivõi maitseb ka, siis otsustasin nende kombot proovida. Selleks, et valmistada šokolaadi-maapähklivõi maiust läheb vaja:


2 spl maapähklivõid (naturaalne ehk suhkruta)
2 spl kookosrasva
2 spl (10g) suhkruta kakaod
80 g küpset banaani
Steviat maitse järgi 
Kookoshelbeid (võib ka ära jätta)

Sega kõik koostisosad köögikombainis v.a kookoshelbed (mul kahjuks polnud seda võimalik teha, seega segasin käsitsi aga tulemus tuleb parem, kui kasutada mehaanilist jõudu :) ). Kui kõik koostisosad on omavahel segunenud, siis kalla saadud segu endale meelepärasesse kaussi, raputa peale kookoshelbeid ning aseta külmkappi. Minul seisis see 1 öö külmkapis aga keegi ei keela seda kohe süüa või panna sügavkülma, et see kiiremini tahkuks.



PS! Hoia maiust külmkapis, sest kui toatemperatuur on kõrge, siis kipub see vedelaks muutuma :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.